Barion Pixel

Lámpakészítő workshop 2024. 03. 14. 10:00 – 16:30

Lámpakészítő workshop: a lámpa ragyogása a Te ragyogásod

Az alkotás flow állapotba visz, amely meditatív, nyugtató és egyúttal a kreativitást felszínre hozó hatással bír. Az alkotásban való elmélyedést segíti a zene, mely végig szólni fog. A kreatív, belső energiák felszabadulnak, ezáltal te magad is megérzed a benned rejlő erőt és képességet az alkotáshoz. Ez ugyanis mindenkié!

Ha te is szerelmese vagy a csigáknak, kagylóknak és imádsz bennük gyönyörködni, akkor ITT A HELYED!

Kreatív kifejezés

A lámpakészítés lehetőséget nyújt a kreativitás kibontakoztatására, ami felszínre hozza a benned rejlő erőt és képességeket.

Kikapcsolódás és relaxáció

A készítés folyamata ösztönzi a jelenlétet és a tudatos figyelmet, ami kikapcsolódást és relaxációt eredményez.

Belső elégedettség

A saját kezűleg elkészített lámpa erősíti a belső elégedettséget és önbizalmat, az alkotás érzése pozitívan hat az önértékelésre.

Készségek fejlesztése

A lámpakészítés során számos készség fejleszthető, amik adaptálhatóak más hétköznapi tevékenységekbe. Ilyen készségek például a koncentráció, elmélyülés, jelenlét erősítése, kézügyesség, kreativitás.

Egyedi, szívhez szóló alkotás otthonodba

A saját tervezésű és készítésű lámpa egyedi dekorációt ad otthonodnak. Ez egy személyes tárgy lesz, amely mindig emlékeztet a lámpakészítés alatt megélt tapasztalatokra.

Közösségi élmény

Közösségben alkotni, teremteni egy hatástöbbszöröző élmény, ahol közös emlékeket, felismeréseket hoz, ami mellett erősítheti az emberi kapcsolatokat.

Mit készítünk és hogyan?

Lámpakészítő workshop kagyló

Ezen a workshopon 2 db 14 cm (magasság) x 10×10 cm (szélesség és mélység) méretű lámpást fogunk készíteni.

Ehhez hozhatod akár a saját kagylóidat, csigáidat, amitől még személyesebb lesz a lámpás. Ha olyan sok alapanyagot hoznál, hogy nincs szükség az enyémekre, akkor a részvételi díj módosul! Egyeztessünk e-mailen.

Mindenki képes alkotást létrehozni, és mindenki képes lámpát készíteni! A lámpával, illetve annak meggyújtásával elhozzuk a fényt, amely melegséget és csodát visz az életünkbe. Azt hiszem, erre ma különösen nagy szükség és igény van!

A kész tárgyunkra, általunk készített produktumra pedig a végén örömmel tekintünk! Fedezzük fel kreativitásunkat és gyermeki énünket a workshopon!

Időpont és helyszín

Befektetés a részedről

12.700.- Ft/fő

Az esemény díját jelentkezéskor bankkártyával vagy átutalással fizetheted.

Jelentkezési határidő: 2024.03.07. csütörtök éjfél.

Mit tartalmaz az ár?

Lámpakészítő workshop kagylóval

Gyakran ismételt kérdések

Miért kell 2 db-ot készíteni, miért nem lehet csak egyet?

Azért, mert amíg szárad a ragasztó, érdemes másikkal foglalkozni, és mert párosan szép az élet! 🙂

Hogyan oldjuk meg az ebédet?

Van hűtőszekrény, lábos, tűzhely és mikró is, hozhatod a saját ebédedet. Vagy rendelhetünk online is. Sajnos a közelben nincs olyan étterem, ami gyors és ízletes, vagy csak nem ismerem. Egy BurgerKing azért van.

Hányan leszünk a Workshopon?

Összesen 8-fő tud dolgozni a hely befogadóképessége miatt.

Egyéb kérdés esetén kérlek írj nekem e-mailt: agi@toporagnes.hu

Lámpakészítés kagylók, csigák

Rólam

Topor Ágnes Coach

Topor Ágnes vagyok. Kislány korom óta foglalkozom a természet adta meszes gyönyörűségekkel.

Kezdetben a dunai csigákból fűztem nyakláncot, mára már árverezésen is részt vettek különböző alkotásaim nagy sikerrel.

Alapvetően coachként, trénerként, alkotásterápia, mesedráma és hangfürdővezetőként dolgozom, ez a mostani workshop egy kivétel, mert itt most tényleg csak az alkotás a lényeg, nem a személyiségfejlődés, úgyhogy nem is foglak traktálni a kérdéseimmel! 😉

Persze mindig észre lehet venni magunkon, hogy hogyan állunk neki egy alkotásnak: hosszas alapanyag válogatással, tervezéssel, vagy csak úgy durr-bele bumm hozzáállással. Azt mondjuk magunkban, hogy az enyém tuti béna, ronda lesz, és a másiké sokkal szebb…

(Ezekből a csodás alapanyagokból nem lehet másmilyen az alkotás, csak csodaszép, persze a ragasztó kifolyását majd kiküszöböljük. 🙂 )

De itt most ezzel a részével nem foglalkozunk, csak zenei aláfestés mellett ALKOTUNK! Én is! A saját munkadarabomon mutatom be a lépéseket.

Iratkozz fel hírlevelemre!