nyári hangfürdő

Nyári hangfürdő a Sunny Életmód Központban – július 1., 10.30-12.30, 18.30-20.30

Nyári hangfürdő a lélek napsütéséért

Itt a nyár: forróság és vízpart, bujaság és lágyság, vihar és csend – ez mind jellemzi ezeket a hónapokat. Tarts velem, ha te is szeretnél a melegben megpihenni, feltöltődni!

A nyár az aratás, a tücskök ciripelésének, a forróságnak és életenergia burjánzásának ideje. Minden érik, alakul, változik.

A hangfürdő minden évszakban és élethelyzetben segít megemelni az energiaszinted valamint újra harmóniába kerülhetsz testeddel és lelkeddel.

Nyáron különösen üdítő tud lenni a nagy melegben egy lazító, hűsítő fürdőzés a hangokban.

A hangok, rezgések segítségével energiát gyűjtünk, relaxált állapotba kerülünk, harmóniát teremtünk testünknek, lelkünknek. Ráhangolódunk a nyár energiáira, felkészülünk az új befogadására.

Indulj el az életörömmel megélt mindennapok felé a hangfürdővel!

A hangfürdőről

A hangfürdő alatt megszólaló hangtálak, csőharangok, gongok, koshik, chime, óceándob, mind azt a célt szolgálják, hogy:

  • elősegítse a relaxációt, az elme lecsendesítését,
  • feltöltődést adjon energiával,
  • ezen kívül segíthet az öngyógyító folyamatok beindításában,
  • lelki blokkok oldásában.

A helyszínen biztosítunk matracot, plédet, párnát, de ha szeretnél a kedvenc kispárnádon, pokrócodban lenni, akkor azt hozd magaddal.

A hangfürdő menete: A program elején fekvő testhelyzetben 15 perces relaxáció, majd a maradék időben végig szólnak a hangtálak, gongok, hangszerek. A végén levezetés.

A hangfürdő nem javasolt pacemakerrel élők számára, súlyos pszichés problémákkal küzdőknek. Áldott állapotban lévő kismamáknak inkább az egyéni, finomabb alkalmat ajánljuk, ha mégis így jönnél el, mindenféleképpen előre jelezd.

 

Időpont és helyszín

Befektetés a részedről

5.000.- Ft/fő

Az esemény díját jelentkezéskor bankkártyával vagy átutalással fizetheted.

Topor Ágnes handpan

Rólam

Topor Ágnes vagyok. Azért kezdtem el hangterápiával foglalkozni, hangfürdőket tartani, mert azt tapasztaltam, hogy a használt hangkeltő eszközök, a hangtálak, a gong, a hangpan, az óceándob, a csőharangok, az n’goni és koshik hangja megnyugtatólag hat rám. Az általuk keltett rezgésben ellazulok, el tudom engedni magam, lecsillapodok, megbékülök magammal és a világgal, megpihenek, gyógyulok.
2018 óta foglalkozom meditációs zenéléssel, elsősorban handpannel. 2019-ben megszólítottak a hangtálak is, azóta velük is végzek relaxációs foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek.

További alkalmak:

Iratkozz fel hírlevelemre!