Barion Pixel

Tavaszváró Hangfürdő 2024. 02. 27. kedd 11.00 – 13.00 és 19.00 – 21.00

Tavaszi hangfürdő a lélek újraébredéséért

Ha a tél után már nagyon vágysz az aktív és örömteli mindennapok megélésére és úgy érzed, mintha valami még visszatartana ettől, akkor itt a helyed!

Nap mint nap érzed még a téli fáradtság nyomasztó súlyát?

A hosszú, sötét estéken melankolikus árnyék borulhat ránk, ami fáradékonyságot, nyugtalanságot és belső feszültséget hoz magával. Érezzük az energiahiány miatt érzett tehetetlenséget és a mindennapi kihívások elleni stresszes, szétfeszítő küzdelmet, amiből sokszor nehéz kitörni.

Ha szeretnél ezen mihamarabb változtatni, gyere el a hangfürdőre, ami minden évszakban és élethelyzetben segít megemelni az energiaszinted valamint újra harmóniába kerülhetsz testeddel és lelkeddel.

Gong és hangtálak

A hangok, rezgések segítségével energiát gyűjtünk, hogy mi magunk is kivirágozhassunk a tavaszi virágokkal együtt. A hangok által relaxált állapotba kerülünk, harmóniát teremtünk testünknek, lelkünknek. Ráhangolódunk a tavasz energiáira, felkészülünk az új befogadására.

Törj ki a téli melankóliából és újult erővel indulj el az életörömmel megélt mindennapok felé.

Légy a kapcsolataidban megértőbb, a munkádban nyugodtabb és magabiztosabb, a mindennapokban kiegyensúlyozottabb, hogy energikusan tudd a napi teendőid elvégezni, miközben egyre kreatívabbá és inspiráltabbá válhatsz .

A hangfürdőről

A hangfürdő alatt megszólaló handpan, hangtálak, csőharangok, gongok, koshik, chime, óceándob, mind azt a célt szolgálják, hogy:

  • elősegítse a relaxációt, az elme lecsendesítését,
  • feltöltődést adjon energiával,
  • ezen kívül segíthet az öngyógyító folyamatok beindításában,
  • lelki blokkok oldásában,
  • a szerelem megerősítésében a beletett szándékotok szerint.

A helyszínen biztosítunk matracot, plédet, párnát, de ha szeretnél a kedvenc kispárnádon, pokrócodban lenni, akkor azt hozd magaddal.

A hangfürdő menete: A program elején fekvő testhelyzetben 10 perces relaxáció, majd 60 percen keresztül szólnak a hangtálak, gongok, hangszerek.

A hangfürdő nem javasolt pacemakerrel élők számára, súlyos pszichés problémákkal küzdőknek. Áldott állapotban lévő kismamáknak inkább az egyéni, finomabb alkalmat ajánljuk, ha mégis így jönnél el, mindenféleképpen előre jelezd.

 

Időpont és helyszín

Befektetés a részedről

5.000.- Ft/fő

Az esemény díját jelentkezéskor bankkártyával vagy átutalással fizetheted.

Topor Ágnes handpan

Rólam

Topor Ágnes vagyok. Azért kezdtem el hangterápiával foglalkozni, hangfürdőket tartani, mert azt tapasztaltam, hogy a használt hangkeltő eszközök, a hangtálak, a gong, a hangpan, az óceándob, a csőharangok, az n’goni és koshik hangja megnyugtatólag hat rám. Az általuk keltett rezgésben ellazulok, el tudom engedni magam, lecsillapodok, megbékülök magammal és a világgal, megpihenek, gyógyulok.
2018 óta foglalkozom meditációs zenéléssel, elsősorban handpannel. 2019-ben megszólítottak a hangtálak is, azóta velük is végzek relaxációs foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek.

További alkalmak:

Iratkozz fel hírlevelemre!