Életfeladatommá vált, hogy

  • kísérjelek az elakadásból a megoldás felé,
  • támogatásommal új készségeket fedezz fel magadban,
  • megtaláld az erőforrásaidat és hozd ki magadból a legtöbbet.
Coach, mesedráma vezető és hangterapeuta

tréner, közgazdász tanár, feleség, barát, édesanya és még számtalan más szerepkörben élem az életemet. Hiszem, hogy az élet arról szól, hogy mindenki megtalálja, hogy milyen tevékenység okoz neki örömet és kamatoztassa képességeit.

Életutam

Magam is sokat dolgoztam édesanyámhoz fűződő kapcsolatomon. Ez a „casus belli” (kiváltó ok) vezetett az önismeret, önmeghaladás, spirituális út felé.

Mindig is foglalkoztattak az élet nagy kérdései: Ki vagyok? Honnan jöttem? Mik az erőforrásaim? Mi az én utam? 

Keresve a válaszokat megismertem különféle technikákat. Ma úgy élek, hogy a hétköznapok történései, a gyerekeim, a párkapcsolatom, a barátaim a mai napig nagy tanítóim.

Eljutottam oda, hogy a fókusz magamról átkerült a környezetemben élőkre. A bejárt önismereti utamnak köszönhetően jól érzem magam a bőrömben, tartalmasak az emberi kapcsolataim és szeretet van a szívemben. 

Hiszek a „Life Long Learning”-ben, (élethosszig tartó tanulás), jelenleg is tréner képzésen és alkotásterapeuta képzésen bővítem ismereteimet.

"Ha problémáról beszélünk, akkor azok számát szaporítjuk, ha megoldásokról, akkor a megoldásokét."

(Steve De Shazer)

Coaching

Miért a coachingot választottam fő munkaterületemnek?

Egész egyszerűen ezt a módszert tartom az egyik leghatékonyabbnak. A megoldásfókuszú és cselekvésorientált coachingban hiszek és legszívesebben ezzel is dolgozom

Segítségével pontosan

  • fel tudjuk térképezni az ember erőforrásait (elakadásait),
  • meghatározni céljait
  • felderíteni a célokhoz vezető út állomásait.
Végzettségeim

"A zene érzelmileg megérint minket, ahol a szavak önmagukban nem képesek."

(Johnny Depp)

Hangfürdő, hangterápia

2018 óta foglalkozom meditációs zenéléssel, elsősorban handpannel. 2019-ben megszólítottak a hangtálak is, azóta velük is végzek relaxációs foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek. Imádom összekötni a coachingot és a hangfürdőt, ezáltal testnek és szellemnek is frissítő időt adni.

Végzettségeim

"A mesékben benne van annak a lehetősége, hogy mindazt, ami a világban rosszul működik, meg lehet változtatni."

(Boldizsár Ildikó)

Mesedráma felnőtteknek

A meséket alapvetően nem gyerekeknek írták. Valamennyi mese  információt hordoz egész életünkről, működésünkről, játszmáinkról és azok megoldásairól. 

Minden élethelyzetre lehet találni egy mesét, ami segít a konfliktushelyzetek megértésében és feloldásban. A meséket dramatikus módszerekkel játsszuk el. Hol a sárkány, hol a legkisebb királyfi, hol a szél, a nap, a tenger bőrébe bújunk, így kapunk muníciót fájdalmaink gyógyításához, félelmeinken való továbblépéshez, életünk hajójának kormányzásához.

Képzettségek: