hangfürdő

Hangfürdő – hangterápia

A zene érzelmileg megérint minket, ahol a szavak önmagukban nem képesek.

A stresszből a nyugalomba vagy a nyugalomból a teremtő erőbe

A külvilág érzékelésének egyik legfontosabb módja, hogy halljuk magunk körül ez élet hangjait. Egész életünkben hangok vesznek minket körül. Míg szemünket becsukhatjuk, hogyha nem akarjuk, hogy érjenek minket külső ingerek, addig fülünket nem tudjuk becsukni, nem tudjuk elzárni magunkat a külvilágból érkező hangforrások elől. Választásunk szabadsága mindössze abban rejlik, milyen hangokat engedünk magunkhoz közel.

Azért kezdtem el hangterápiával foglalkozni, hangfürdőket tartani, mert azt tapasztaltam, hogy a használt hangkeltő eszközök, a hangtálak, a gong, a hangpan, az óceándob, a csőharangok, az n’goni és koshik hangja megnyugtatólag hat rám. Az általuk keltett rezgésben ellazulok, el tudom engedni magam, lecsillapodom, megbékülök magammal és a világgal, megpihenek, gyógyulok.

Testünk 70%-a víz, és azért az általam is használt eszközök rezgései nagyon könnyen kapcsolódni tudnak testünkkel, mégpedig úgy, hogy elkezdik helyreállítani sejtjeink rezgéstartományát, ezáltal beindítják az öngyógyító folyamatokat. Gyógyszer ez a legszelídebb értelemben, mert nem külső kémiai hatásra állunk helyre – hanem a test önmagát kezdi el tudni gyógyítani a természetes harmóniára törekvés által. Mert a test alapértelmezés szerint meg tudja gyógyítani önmagát, vissza tud állni egy alapértelmezett harmonikus működésre. Ha hagyjuk. Ha engedünk teret neki, ha adunk nyugalmat neki, ha biztosítjuk neki, hogy biztonságban legyen. 

Hangtál terápia

A hangfürdő elsősorban a kikapcsolódást, a relaxációt szolgálják a hangok, rezgések támogatásával. Harmóniát teremtenek testnek és léleknek. Elindítják a test és a lélek öngyógyító folyamatait, tisztulást hoznak, energiával töltenek fel.

A hangfürdőkön és az egyéni hangterápiás foglalkozásokon túl tartok handpan koncerteket és gyerekeknek szervezek „Hangpancsi” foglalkozásokat óvodákban, iskolákban és jógastúdiókban.

Hogyan fürödhetsz meg nálam a nyugalom forrásában?

Egyéni hangtál és gong kezelés

Egyéni hangtál/gong kezelésre jöhetsz hozzám – ennek helye lehet a 

  • Sunny coaching Pont (Budapest, Kerepesi út 54), vagy 
  • akár a saját otthonod, helyigénye minimum 10 nm.

Foglalj időpontot az „Időpontfoglalás” gombra kattintva, itt jobb oldalon.

Csoportos hangfürdő

Helyszíne lehet: 

  • Sunny Coaching Pont (Budapest, Kerepesi út 54), vagy 
  • akár a saját otthonod.

Csoportos hangfürdőkre az oldal alján lévő eseményeknél jelentkezz be vagy Ide kattintva.

Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.
Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

Jelentkezz be hozzám egyéni hangtálkezelésre!

Hangfürdő időpontok

Rólam mondták

Bejegyzések a témában

Hangfürdő - hangterápia

Hangtálkezelés: a hangtálak csodája

A hanggal történő gyógyítás, gyógyulás nem újkeletű: az ember már nagyon korán használt különböző hangkeltő eszközöket, amelyekkel érzelmeit fejezte ki, vagy éppen elijesztette a vadat,

Részletek »
Hangfürdő - hangterápia

IX. Életmód és Ásvány Expo

Szeptember 23-án és 24-én ismét Életmód és Ásvány Expo a Lurdy Házban! Kilencedik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol vásárokkal, előadásokkal, workshopokkal és kiállításokkal várják

Részletek »