Barion Pixel
intuíciófejlesztés

Intuíciófejlesztés

Az ötletek vagy sziporkák a tudatodban lévő üres helyekről pattannak ki - a gondolatok közötti hézagokból. Hogy megnöveld az ötletek előcsalogatásának esélyét a hézagokból, becsüld meg az alkalmakat, amikor épp nem gondolkodsz semmin. (Shunmyo Masuno)

Intuícióink (megérzéseink) általában nem tudatos működésünk eredményei, azonban lehetséges fejleszteni és tudatos szintre hozni. Belső intuíciónk segít bennünket választási helyzetekben, döntések meghozatalában, életünk alakításában, de az önmagunkhoz való kapcsolódásban is fontos szerepe van. Az intuíciófejlesztés tréningen technikákat kapsz, amelyek segítik megérzéseid tudatos használatát.

Miért érdemes fejleszteni az intuíciót?

  • segít feloldani korábbi hiedelmeidet, mintáidat, amelyek korlátoznak,
  • ráláthatsz a saját működésedre,
  • fejleszti a kreativitásod,
  • tudatosabbá tesz,
  • segítségével a megoldásra fogsz koncentrálni,
  • mert egy olyan eszköz, ami mindig nálad van 🙂

Az intuíció, vagy más néven a megérzés alkalmazása a természeti népeknél teljesen természetes folyamat. Hallgatnak a belső hangra, amely vezeti őket életük minden területén. A megérzés szakralitása a nyugati kultúrákban erősen megbélyegzett; emiatt nincs sok embernek hite önmagában. Azt tanítják, hogy az intuíciót el kell nyomni, hisz az egy láthatatlan, megfoghatatlan dolog. Azonban ha e szerint a gondolat szerint élsz, hamar kiégést és kiegyensúlyozatlanságot fogsz tapasztalni.

Intuíciófejlesztés vezetőknek

Az intuíciófejlesztés vállalat- és cégvezetők számára is hasznos tudás. Egy jó vezető nemcsak tudja, hanem érzi is az alkalmazottai szükségleteit, amelyre megfelelő módon reagál. Vezetőként képesnek lenni használni az intuíciót csodálatos ajándék! Sokkal gördülékenyebbé válik a munkavégzés, a beosztottak nagyobb bizalommal és motivációval mennek be dolgozni, ha érzik, hogy a vezetőjük odafigyel rájuk. 

Ha szeretnél véget vetni a folyamatos agyalásnak és jobban meghallani a belső hangod, odafigyelni a környezeted szükségleteire, akkor válaszd az intuíciófejlesztés tréninget!

Iratkozz fel hírlevelemre!