Szolgáltatásaim

Vállalkozásoknak

Business coaching

Mi az a coaching? Olyan beszélgetés coach és ügyfél között, ahol az ügyfél a saját témájának a legjobb szakértője., A coach kérdéseivel, visszajelzéseivel kíséri az ügyfelet, céljai eléréséhez.

Teamcoaching

Mi az a teamcoaching? Olyan csoportos beszélgetés, ahol a coach kérdéseire a csoporttagok kidolgozzák a számukra legmegfelelőbb megoldást. Itt a téma szinte bármilyen munkahelyi téma lehet, például együttműködési szabályok újra alkotása, egy feladat elvégzésének munkamódszere.

Tréning

Mi az a tréning? Olyan módszer, ahol a tréner az elméleti tananyag átadásán kívül a résztvevőkkel be is gyakoroltatja azt, így válik gyakorlati tudássá.

Magánszemélyeknek

life és business coaching

Life coaching

A megoldásfókuszú és cselekvésorientált coaching elvisz onnan, ahol most vagy, oda, ahol lenni szeretnél. Egyszerűen és hatékonyan. Segít, hogy a benned rejlő potenciálokat teljes mértékben felfedezd és ki tudd kihasználni.

mesedráma

Alkotásterápia – mesedráma

Az alkotásterápia olyan komplex módszer, amelyben a művészetterápia, az irodalomterápia és a mesedráma eszközei együttesen jelennek meg. A művészetterápia a rajzeszközökkel, az irodalomterápia a szövegeket, a mesedráma pedig a meséket használja eszközként a terápiás folyamatban.

hangfürdő

Hangfürdő – hangterápia

A hangfürdő elsősorban a kikapcsolódást, a relaxációt szolgálják a hangok, rezgések támogatásával. Harmóniát teremtenek testnek és léleknek. Elindítják a test és a lélek öngyógyító folyamatait, tisztulást hoznak, energiával töltenek fel.

Gyerekeknek

KIds Skills – coaching gyerekekkel

Ugyanúgy, ahogy a felnőtteknek, a gyerekeknek is szükségük lehet olykor egy coach-ra, aki segít nekik eligazodni saját életükben, segít meghatározni céljaikat és megbeszélni a problémáikat. A gyerekcoaching rávilágít a gyerekek saját képességeire, amelyeket ezután sikeresen tud kamatoztatni.

Hangpancsi

A hangtálakkal való játék növeli a kreativitást, a magatartási és viselkedési problémákat javíthatja, enyhítheti a tanulási és koncentrációs zavarokat. Fejleszti az önfegyelmet, csökkenti a feszültséget, és segíti a stresszkezelést.

Sunny Életmód Központ

Terembérlés

Terembérlés Budapesten, Zuglóban, igényesen kialakított 40 nm-es irodában, különböző elrendezésekkel csoportos és egyéni ülésekre is, tréningre, coachingra. Terem elrendezések: Árak: Hamarosan!  Addig is érdeklődj: topor.agnes21@gmail.com

Iratkozz fel hírlevelemre!